Palvelut

Loppusiivous

Teemme rakentamisen ja remontoinnin jälkeiset loppusiivoukset, erikoistuen P1-puhtausluokan siivouksiin, ammattitaidolla ja aikataulussa pysyen. Työ suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja toteutetaan kustannustehokkaasti laadusta tinkimättä. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että lopputulos on teidän asiakasta parhaiten palveleva kokonaisuus.

Työmaasiivous

Työmaakoppien sekä saneerattavien kohteiden rakennuksen aikainen siivous auttaa ylläpitämään työturvallisuutta sekä viihtyvyyttä työympäristössä. Mikäli työmaasiivouksen jälkeen on tarvetta kohteen loppusiivoukselle, niin pääsemme jo aikaisessa vaiheessa suunnittelemaan yhdessä siivoussuunnitelman.

Yrityssiivous

Tahdomme omalta osaltamme olla tukemassa asiakkaamme menestystä. Toimivalla siivouspalvelulla yrityksen henkilökunnan aika ei kulu siivoukseen, vaan pystytte keskittymään yrityksenne tuottavuuteen.

Tarpeisiin räätälöidyn palvelunkuvauksen mukaiset työt hoidetaan täsmällisesti. Laadun säännöllinen tarkkailu takaa sen, että sovittu puhtaustaso säilyy. Laadunvalvontakerroista teemme aina kirjallisen dokumentin. Ammattitaitoinen ja huolellisesti perehdytetty henkilökunta takaa ensiluokkaista siivousta niin toimistoihin kuin kivijalkaliikkeisiinkin.

Perus- ja erikoissiivous

Perus- ja erikoissiivouspalveluihin kuuluvat mm. ikkunoiden pesut, sauna- ja kylpyhuonetilojen siivous sekä kalkinpoistot. Työ toteutetaan huolellisesti ja perusteellisesti. Lattioiden vahanpoisto ja vahaus on erikoisalaamme. Emme tee ns. pintapesuja vaan vanha vaha poistetaan lattialta kunnolla, jotta lopputulos on kaunis ja kestävä. Tällä tavoin myös tilan ylläpitosiivous helpottuu.

Meiltä saat ammattimaista palvelua ja oikeita ratkaisuja tilojen perussiivoukseen. Kartoitamme aina parhaan tuloksen saavuttavan tekniikan. Lattioiden hoidossa eri vaihtoehtoja ovat esimerkiksi vahaus, kivisuoja tai hoitoaine. Tekniikan valinta riippuu aiemmin käytetyistä menetelmistä sekä lattiamateriaalista.

Kotisiivous

Ai että, mikäs olisi sen mukavampaa, kuin tulla siistiin ja puhtaaseen kotiin. Ulkoistamalla kodin siivouksen aikaa jää muuhunkin kuin villakoirien pyydystämiseen. Teemme aina siivoussuunnitelman asiakkaan toiveiden mukaan ja siivous on aina luottamuksellista.

Tervetuloa Asiakkaaksemme!